Második alkalommal szervezzük meg a Dinamit! – Teret nyitunk motivációs napot, 2018. február 24-én a marosvásárhelyi Kultúrpalotában.
A márciusi rendezvényünk és a novemberi Dinamit! Turné bebizonyította, Erdélyben rengeteg a sikeres fiatal. Ezért továbbra is szeretnénk nekik lehetőséget adni a bemutatkozásra és arra, hogy történeteikkel másokat is motiválni tudjanak.

„A márciusi Dinamit után egy nyolcadikos székelykeresztúri diáknak sikerült segíteni a döntésében. Két iskola közül akart választani, a rendezvény után a szakácsszakma mellett tette le voksát, és szeptemberben már Kolozsváron kezdte a szakácsiskolát.” – Jakab Mózes, korábbi előadó nyilatkozta az Udvarhelyi Híradónak

2017. decemberében létrehoztuk a Dinamit! tudástár Youtubecsatornát, ahol az eddigi meghívottjaink teljes előadásai tekinthetők meg.

A rendezvény továbbra is ingyenes, a részletes programért, az idei előadó listáért és további információkért kövessetek minket Facebookon és Instagramon, illetve böngésszétek weboldalunkat.